Om oss

Tradition och förtroende

Komfort, kvalitet och personlig service är ledord för Frövi skor. Sedan mer än 80 år tillbaka har vi haft våra kunders förtroende när det gäller sköna skor av god kvalitet. Vi ser det som vår främsta uppgift att fortsätta att förvalta den traditionen.

Vackra och bekväma

Vi ställer höga krav på våra skor, de ska både vara vackra för ögat och sköna på foten. För att leva upp till de kraven på design och komfort skapar vi våra egna modeller. Vi arbetar fram våra egna läster, väljer de bästa materialen och låter framställa skorna på fabriker i Europa med lång erfarenhet av skotillverkning.

Skor med inläggssula

Vår specialitet

Frövi skor är också specialiserade på skor för personligt utformade inläggssulor, även kallade fotbäddar eller fotinlägg. Vi har ett stort sortiment av skor, sandaler, kängor och stövlar med löstagbara innersulor.

Varför heter vi Frövi Skor?

År 1918 startade man en skofabrik i orten Frövi, strax norr om Örebro. Där pågick skotillverkning fram till 1954. Men redan 1933 förvärvade fabriken en skobutik på Triewaldsgränd i Gamla Stan i Stockholm. Där låg sedan Frövi skor fram till år 2004 då vi flyttade till större lokaler på Stora Nygatan 41, ett stenkast från den gamla lokalen.